Onze Missie

Samen met jou, je droombadkamer en renovatie's realiseren aan de beste prijzen

renovatie budget

Over ons:

Door zelf voor de tweede keer ons eigen huis te hebben gerenoveerd van A tot Z, is het ons opgevallen dat je honderden webshops hebt voor Sanitair, maar geen die het volledig pakket aanbieden, wij begeleiden je van A-Z, sanitair,verwarming en ventilatie..En dit rekening houdend met Uw Budget.

Alle Merken

Bekende Merken

Wij werken enkel met alle bekende merken, deze vindt je bij ons onder één dak, zowel sanitair,verwarming,ventilatie en installatie merken. Zo renoveer je met gerust hart je hele huis.

100% klant tevredenheid

Onze Missie:

Vol passie gaan we tot het uiterste om Uw 100% tevredenheid te realiseren, en dit bij het plannen van je renovatie als na de aankoop met onze dienst na verkoop service.

    Onze diensten

    Wij beantwoorden uw vragen en zijn u graag van dienst, of heeft u andere vragen of opmerkingen, neemt u dan a.u.b. contact met ons op.

    Wij werken enkel met bekende topmerken, deze zijn gegarandeerd de Beste kwaliteit producten op de markt.

    Wij trachten steeds de snelste manier van transport te regelen, wij leveren ook in het weekend na afspraak. Enkel s’avonds thuis laat het ons weten, niks is onmogelijk bij ons.

    Bezorg ons Uw renovatieplannen en wij berekenen uw Verwarming, vloerverwarming en ventilatie gratis uit, en bieden een offerte op maat met de nodige instructie’s.