Laat de zomer maar komen

Saniliza’s Maandelijks Nieuws

juni 2020 • No. 06

Is Airco nog een luxe in 2020?

De laatste jaren zijn hittegolven en zwoele nachten geen zeldzaamheid meer in ons land. Steeds vaker gaan de temperaturen dagenlang de hoogte in, en tijdens de nachten blijven die temperaturen binnen. Heb jij de vorige keer ook zo zitten puffen en zweten in je huis? Dan is het dringend tijd om te overwegen een Airco te plaatsen

Hittegolf en gevolgen

Hitte kan leiden tot uitdroging, oververhitting, uitputting of een zonneslag. Bovendien is hitte erg belastend, zeker voor oudere mensen, zieken en jonge kinderen Zoveel mogelijk de hitte vermijden is de boodschap en dat lukt het best in uw eigen koele woning.

Hey Saniliza wat met een simpele en goedkopere Ventilator?

Vele onder ons nemen toevlucht tijdens deze warme zomerdagen aan een tijdelijke en goedkopere oplossing zoals een ventilator. Toch is deze geen efficiënte oplossing om de hitte te bestrijden. Een ventilator verplaatst namelijk alleen maar de warme lucht in je huis. Maar koelt uw ruimte zeker niet af.

De meest efficiënte en beste oplossing blijft de Airco.

Met een airconditioning  bepaal je niet alleen de temperatuur in huis, maar kun je ook de luchtvochtigheid regelen en de binnenlucht zuiveren, wat de dag van vandaag extreem actueel en belangrijk is. Er bestaan verschillende soorten airco’s, denk maar aan een mobiele airco, een split-airco voor de koeling van één ruimte of een multisplit-systeem waarmee je meerdere kamers kunt koelen.

 

PANASONIC AIRCO KIT PZ INVERTER R32