badkamer spiegel

Batibouw Trends 2020 Leave a comment

Batibouw Trends 2020

Saniliza’s Maandelijks Nieuws

maart 2020 • No. 03

Zwarte matte kranen zijn al geruime tijd een populaire trend en ze zullen nog steeds een populaire keuze zijn voor badkamerontwerpen in 2020. Wanneer ze worden gecombineerd met de juiste tegels, zullen zwarte matte kranen, douchekoppen en andere accessoires echt opvallen.

Deze zwarte armaturen zijn chic en worden vaak geassocieerd met een minimalistische ontwerpstijl. Ze zijn een geweldige manier om elegantie toe te voegen aan elke badkamer en het is een trend die niet snel lijkt te verdwijnen.

Het gebruik van zwart-mat of messing accenten komen prachtig tot leven met witte visgraat tegels, de laatste trend betonlook & modern marmer tegels.

Dat extra Elegante detail?

Als het gaat om badkameraccenten, gaat mat zwart nergens meer heen, maar krijgt het een nieuw make-over. Het spelen met vormen wordt de sleutel tot het vernieuwen van je trendy badkamer.
Het stopt niet enkel bij de kleur maar inbouw wandkranen en douchezuilen komen weer tot leven, met hun eenvoudige silhouetten en strakke lijnen.

Wil jij ook in de badkamer genieten van een persoonlijk design? Dan kan je nu bij Saniliza terecht voor strakke industriële mat zwarte badkamerkranen die jouw sanitair helemaal afmaken. Om je nieuwe trendy badkamer een extra elegante uitstraling te geven, kan je nu ook kiezen voor accessoires in zwart matte afwerking.

Nero thermostatische regendouche opbouwset NERO mat zwart 4004850
344,00

Een reactie achterlaten