Welke Bad_

Hoe kies ik mijn Bad? Hier enkele van onze tips. Leave a comment

Van vrijstaand,hoek of inbouwbaden zijn er in vele vormen en maten, dus het helpt om te weten wat je zoekt als je er één kiest voor je badkamer. Ze kunnen zowel functioneel als praktisch zijn, of een echte verwennerij en stijlstatement, en vormen een prachtig middelpunt in uw droombadkamer.

Deze gids vertelt u alles wat u moet weten over onze baden en hoe u er een moet kiezen, en geeft u een overzicht van de dingen die u moet overwegen voordat u er een installeert.

.

Inbouw baden

Inbouw baden zijn de meest voorkomende optie voor badkamers, en bieden ook veel variatie binnen het assortiment. Dubbelwandige baden hebben bijvoorbeeld kranen aan één kant van het bad, waardoor beide uiteinden vrij zijn om achterover te leunen en te ontspannen.

inbouw bad

Vrijstaande baden

Deze stijl van baden omvat enkele van de meest stijlvolle en luxueuze ontwerpen, waaronder traditionele ligbaden en prachtige designbaden voor het creëren van een prachtig middelpunt in uw badkamer. Er zijn zowel traditionele als eigentijdse vrijstaande baden beschikbaar, waaronder ligbaden zoals het Carmen, en strakke moderne ontwerpen zoals het Flora vrijstaande bad, of het Luna (foto hiernaast).

VRIJSTAAND BAD LUNA

Hoekbaden

Deze baden zijn zeer geschikt voor grotere badkamers, maar kunnen ook verrassend ruimtebesparend zijn. De afgeronde vorm sluit naadloos aan op de badkamer voor een gestroomlijnde uitstraling en biedt een grote en luxueuze badruimte. Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar binnen ons bad assortiment.

Dingen om te overwegen:

2. Grootte en positie

Een van de eerste dingen waar je aan moet denken is de grootte van het bad dat je kunt plaatsen, en waar het naartoe gaat in je badkamer. Het plaatsen van een bad in uw unieke lay-out is niet eenvoudig, dus daarom hebben we een breed scala aan maten beschikbaar op Saniliza.be, ontworpen om te voldoen aan verschillende ruimtebehoeften. Veel van onze modellen kunnen worden gebruikt om een ingebouwd bad te creëren, dat naadloos aansluit op uw badkamerinrichting.

Maak een maatschets van uw badkamer, zodat u kunt zien waar een bad zou kunnen passen, of als u gewoon een bad vervangt, meet het op om te zien welke maat u nodig heeft.

Veel van onze ontwerpen komen in grote of kleine opties, en sommige zijn dieper voor een meer luxe ervaring. U moet ook nadenken over waar de kranen naartoe gaan, bijvoorbeeld als ze aan de muur of in de vloer moeten worden gemonteerd voor vrijstaande baden of baden zonder kraangaten.

2. Kranen

Het type bad dat u kiest, bepaalt het soort kranen dat u kunt gebruiken. Sommige baden hebben kraangaten waar ofwel mengkranen ofwel enkelvoudige kranen kunnen worden gemonteerd, terwijl andere baden wellicht elders kranen moeten worden gemonteerd.

Rechte baden hebben over het algemeen de mogelijkheid om kranen aan één kant of in het midden te monteren. Bij sommige vrijstaande baden kunnen de kranen ook aan het uiteinde of in het midden worden gemonteerd, maar bij andere zullen ze aan een muur moeten worden gemonteerd of uit de vloer moeten komen.

Onze aanbevelingen

Vrijstaande baden of ligbaden zijn een fantastische keuze voor grotere badkamers, in moderne, hedendaagse of traditionele stijlen die bij uw huis passen.

Selecteer enkele inbouwbaden voor compacte badkamers, omdat deze het meest ruimtebesparend zijn.

Begin vandaag nog met het doorbladeren van onze fantastische reeks baden.

3.8/5

Een reactie achterlaten